Portfolio

Alla bilder jag publicerar här, även de på mig har jag tagit själv. Jag har alltid varit kreativ och trivs lika bra framför kameran som bakom. Det är bra att känna sig avslappnad framför kameran och jag får ofta höra det av mina kunder, att de känner sig trygga med mig. Mitt mål är alltid att plocka fram det bästa hos alla och att ha roligt på vägen. Att fånga känslor och detaljer är något som jag alltid jobbar för och är något som jag ofta får höra att jag är bra på.

Boka fotografering med mig

Är du på jakt efter en personlig fotograf med hållbarhet i fokus har du kommit helt rätt. Kanske vill du dokumentera någon av livets stora dagar eller bara ta nya porträttbilder till din hemsida eller till ditt CV. Jag fotograferar dop, möhippor, gravida, barn och familjer. Jag gör även produktfotograferingar där jag får det du vill sälja att sticka ut och fånga blicken. Kanske är det något mer du vill föreviga?

Jag anpassar dag, tid och pass efter era önskemål. Jag utgår från Munkedal och fotar i närområdet men bor ni längre bort går det fint att höra av sig så kan vi komma fram till något bra tillsammans. Gillar du mitt bildspråk och vill bli fotograferad av mig, skicka ett mail till erika.kvarnlof@gmail.com och berätta mer om vad du är ute efter. Du får såklart en offert från mig som vi båda är överens om innan vi bokar en tid. Jag erbjuder även rekvisita till fotograferingarna och då jag som du vet brinner för hållbart mode lånar jag även ut kläder från min egen garderob. Efter fotograferingen får du bilderna i digitalt format och kan själv välja var eller om du framkallar dem.