Hållbarhet,
mode och miljö

Jag har alltid brunnit för miljöfrågor och anser att leva mer hållbart inte handlar om att välja bort och försaka. Det handlar snarare om att välja klokt. Det har varit mina ledord i många år och också det som jag vill förmedla i alla mina olika kanaler.

Så blev jag en Ecofashionista

År 2013 kom jag tvåa i tävlingen Sveriges bästa gröna blogg och i samband med det lärde jag känna Angelica Zetterström. Vårt gemensamma intresse för hållbarhetsfrågor i allmänhet och mode i synnerhet fick oss att starta Ecofashionista, Sveriges första podd om hållbart mode. Där delar vi med oss om tips på hur du gör bästa fynden, hur du håller din garderob uppdaterad utan att shoppa nytt och guidar dig i djungeln av material och certifieringar.

Bli en Ecofashionista du också!

Jag föreläser om hållbart mode och delar med mig av hur du kan bli en fashionista utan att för den delen handla nytt. Jag  hjälper också till att anordna klädbytardagar, gärna i kombination med föreläsning. Låter det intressant? Maila mig på kvarnlof.erika@gmail.com så berättar jag mer.

Fotografering med hållbarhet i fokus

Jag har alltid varit kreativ och trivs lika bra framför kameran som bakom. Alla bilder jag publicerar, även de på mig har jag tagit själv. Det är bra att känna sig avslappnad framför kameran och jag får ofta höra det av mina kunder, att de känner sig trygga med mig. Mitt mål är alltid att plocka fram det bästa hos alla och att ha roligt på vägen.

Även när det gäller mitt fotograferande står hållbarheten i fokus. Jag erbjuder till exempel blommor i säsong från min trädgård att använda vid fotograferingarna och lånar även gärna ut plagg från min egen garderob.

Kontakta mig

Vill du anlita mig som föreläsare eller fotograf? Låna en dikt, kanske bara ställa en fråga eller komma i kontakt med mig gällande något annat? Maila mig på:

kvarnlof.erika@gmail.com
Kontakta mig

Vill du anlita mig som föreläsare eller fotograf? Låna en dikt, kanske bara ställa en fråga eller komma i kontakt med mig gällande något annat? Maila mig på:

kvarnlof.erika@gmail.com